Izvor: TvojPortal.com, 23.Dec.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon koncert grupe Vrooom

TVOJ PORTAL
Beogradska grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će održati 16. decembra u Kulturnom centru Grad, a premijerno će predstaviti novu postavu i izvesti najveće dosadašnje hitove, ali i pesme sa novog albuma “Input”.


“Input” je proteklog leta objavila onlajn etiketa festivala Exit, a dostupan je za besplatno preuzimanje.
Sa “Inputa” su već skinuta dva singla - “Privremeno stanje” i “Izlaz”, koji su bili u vrhu značajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << domaćih top lista ove godine.
{youtube}_i32Ie9oBXw{/youtube}
Album sadrži, inače, devet numera prepoznatljivog zvuka grupe Vrooom, izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala.
Prednovogodišnji koncert grupe Vroooom u Gradu, na koji je ulaz besplatan, ujedno je i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow koji će biti održan na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine, a na deset bina okupiće više od 100 izvođača.
Među domaćim grupama, osim Vrooom, najavljeni su i Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn...
Sajt grupe Vrooom je www.vrooom.rs, a njenog lidera Marka Grubića www.markogrubic.com
Izvor: www.seecult.org

muzikakoncertgrupa VrooomKulturni centar Grad

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.