Pogledajte trailer za web seriju Dragon Age: Redemption

Izvor: GameInfusion.net, 07.Okt.2011, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trailer za web seriju Dragon Age: Redemption

 
Fanovi epske fantastike i Dragon Age franšize od 11. oktobra imaće priliku da gledaju na Machinima YouTube kanalu seriju inspirisanu ovom igrom.

Dreagon Age: Redemption je web mini serija sa gejmeskom ikonom Felicijom Dej. Ona glumi elficu i sarkastičnog asasina koja je uvek na ivici da sama bude meta asasinacije.

Paralelno sa serijom, 11. oktobra, izlazi i novi DLC za Dragon Age 2: Mark of the Assassin koji je, preko centralnog lika, vilenjakinje Tallis, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << povezan sa serijom. Felicia Day je, takođe, pozajmila glas i stas elfici iz igre.

Bioware najavljuje veći akcenat na taktičkoj borbi i oko 12 sati dodatnog dijaloga.

Eto, ako ste ikada želeli da popričate sa Felicijom Dej u kostimu elfice prilika vam se pružila. bar u virteulnom smsilu.

Za više detalja pogledajte Dragon Age 2 u našoj bazi igara.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.