Paradirale u bikiniju a završile na podu: Seksi devojke zauvek će pamtiti ove bolne padove (Video)

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paradirale u bikiniju a završile na podu: Seksi devojke zauvek će pamtiti ove bolne padove (Video)

Pune sebe ove devojke rešile su da pokažu zgodna tela gde god i kad god je to trebalo. Međutim, nisu ni malo dobro prošle.

Mnoge od njih želele su da budu seksi i da usput zavedu ponekog momka. Druge su pokušale da izvedu vratolomije na vodi pa su skakale sa raznih mesta. Svima njima zajedničko je jedno a to su gadni padovi. Neki od njih nisu ni malo naivni, pa je čudo da su sve one dobro prošle.

Izvor: S media, Foto: Youtube screenshot
Slične, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << interesantne teme:Nije mogao da mu odoli: Ovaj “poklon” će pamtiti ceo život (Video)Ovoliko oznojenih seksi tela još niste videli! (Video)Ludilo pod vašarskom šatrom: Pogledajte plesačice u bazenu i na traktorima (Video)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.