POGLEDAJTE: Objavljen novi video bombardovanja Nagasakija

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Objavljen novi video bombardovanja Nagasakija

Korisnik YouTube-a pod nadimkom “RestrictedData” je na svom kanalu objavio nešto više od 11 minuta dug snimkak koja prikazuje američko bombardovanje Nagasakija nuklearnom bombom 9. avgusta 1945. godine - i to od samih priprema pa do ukrcavanja bombe na avion i njenog izbacivanja na konačnu destinaciju.

Bio je to jeziv čin koji je doveo do završetka Drugog svetskog rata.Prizori su snimani na ostrvu Tinian, a trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izbacivanja bombe uhvaćen je iz drugog aviona s kojeg je posmatrana eksplozija.Ovaj dosad neobjavljen video podsetnik je na brojne žrtve čije je živote oduzela destruktivna tehnologija.Izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Zastrašujući snimak bombardovanja Nagasakija

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2014

Korisnik YouTubea, pod nadimkom "RestrictedData", na svom kanalu je objavio nešto više od 11 minuta dug snimak koja prikazuje bombardovanje Nagasakija nuklearnom bombom 9. avgusta 1945.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.