PLANETARNI HIT: Gol srpskih kadeta obišao svet

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLANETARNI HIT: Gol srpskih kadeta obišao svet

Trojica propustila loptu a četvrti matirao golmana rivala

BEOGRAD - Jel' jedan? Nije. Jel' dva? Nije. Jel' tri? Nije. Jel' četiri? Jeste! Kadetska reprezentacija Srbije izvela je akciju i postigla pogodak koji je odmah postao apsolutni hit na video portalu Jutjub.

U meču protiv Moldavije srpski kadeti su slavili sa 4:0, a drugi gol je velemajstorski potez nekolicine igrača. Posle kornera trojica igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su propustili loptu, da bi kadet Partizana Andrija Živković postigao pogodak.

Srbija je trenutno prvoplasirana u grupi A u kvalifikacijama za U17 Evropsko prvenstvo, a gol razlika iz tri meča je 16:0.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol srpskih kadeta planetarni hit

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2012

Kadetska reprezentacija Srbije izvela je akciju i postigla pogodak koji je odmah postao apsolutni hit na video portalu Jutjub... ..Sjajna kombinacija srpskih kadeta - trojica propustila loptu, a četvrti dao gol.. .. ..U meču protiv Moldavije srpski kadeti su slavili sa 4:0, a drugi gol je velemajstorski...

Nastavak na Vesti-online.com...

ONI IMAJU TALENAT! Kako je došlo do spektakularnog gola srpskih kadeta koji je osvojio planetu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2012

Gol srpskih kadeta protiv Moldavije je i dalje planetarni hit na internetu! Spektakularan pogodak kada su trojica fudbalera preskočila loptu pre gola Andrije Živkovića vraća veru u srpski fudbal i otkriva da se ovi talentovani momci zaista igraju fudbala. Selektor “srpskih Brazilaca” Milan Lešnjak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.