Ovako je u četvrtak izgledala grobarska radost u Humskoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je u četvrtak izgledala "grobarska" radost u Humskoj! (video)

Partizan se pohvalio, ima i čime.

Zvanični jutjub kanal fudbalskog kluba Partizan večeras je objavio veoma zanimljiv video sa utakmice Partizan - AZ Alkmar.

Atmosfera je bila veoma netipična za fudbalske standarde, preko 20 hiljada dece uzrasta do 14 godina pratilo je "crno-bele" i zdušno navijalo za njih.

Kamera je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zabeležila ulazak igrača obe ekipe kako na stadion, tako i na teren, a možete videti i kakva je atmosfera bila na tribinama stadiona u Humskoj.

Beogradski tim ima za čim da žali pošto je remizirao sa holandskom ekipom i pored igrača više tokom najvećeg dela utakmice, ali nema sumnje da će ove slike mališanima biti urezane za čitav život.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.