Orbit Downloader 4.1.1.16

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbit Downloader 4.1.1.16

Orbit Downloader je menadžer za preuzimanje koji je specijalno dizajniran za novu generaciju Web-a, Web 2.0, i može se koristiti za preuzimanje video i muzičkih sadržaja i bilo kojih drugih fajlova preko MySpace, YouTube, Imeem, Pandora i Rapidshare ili bilo kog drugog Web sajta koji olakšava i ubrzava preuzimanje. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Orbit Downloader 4.1.1.16 i sa sobom donosi zakrpu za slabu tačku koja je dovodila do prikazivanja greške prilikom preuzimanja fajlova, kao i druga minorna unapređenja.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ooVoo 3.5.6.44

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013

Uz ooVoo korisnici imaju mogućnost da se povezuju sa bilo kim i bilo kada, preko video poziva, video poruka, telefonskih poziva ili na neki drugi način. Ono što odlikuje ovaj softver jeste mogućnost dvosmernih video poziva, snimanje i slanje video poruke u trajanju od 1 minute, kreiranje jedne sobe...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.