Wireshark 1.8.5

Izvor: ITsvet.com, 02.Feb.2013, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wireshark 1.8.5

Wireshark je na svetu najpoznatiji analizator mrežnog protokola i standard koji se koristi u industriji i velikom broju edukativnih institucija. Najnovija verzija koja je objavljena jeste 32-bitno izdanje koje nosi oznaku Wireshark 1.8.5. Ovo izdanje sa sobom donosi mogućnost registracije SNMPv3 Engine ID, identifikaciju pogrešnog dekodiranja gtp.target, zakrpu za slabu tačku koja je dovodila do curenja memorije u okviru GLIB˃2.8, zakrpu za slabu tačku koja je onemogućavala pravilan rad TLS Handshake paketa kao i zakrpu za ISUP Dissector sa praznim Generic Number poljem. Nova verzija donosi i unapređenu Capture File podršku i druga poboljšanja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Internet Download Manager 6.15

Izvor: ITsvet.com, 02.Feb.2013

Internet Download Manager je alat koji povećava brzinu preuzimanja i do pet puta, pruža opciju nastavljanja prekinutog preuzimanja i raspoređivanja preuzimanja. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Internet Download Manager 6.15 i sa sobom donosi podršku za automatsku Proxy konfiguraciju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.