Izvor: B92, 20.Okt.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Bajagin singl 31. oktobra

Bajaga i Instruktori objaviće 31. oktobra radijski i internet singl "Ako treba da je kraj", koji najavljuje njihov novi album koji će se pojaviti tokom zime 2011/2012. godine.

Premijera novog Bajaginog singla desiće se tog ponedeljka u podne na sajtu www.longplay.rs, kao i preko Youtube i Facebook strana, a istovremeno pesma "Ako treba da je kraj" biće dostupna radio stanicama u Srbiji i u svetu.

"Radi se o prvoj pesmi kojom ćemo da predstavimo novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << album. U pitanju je ljubavna pesma, rok balada, ali to ne znači da će i sve ostale pesme na budućem albumu biti u tom fazonu", kaže Momčilo Bajagić, autor muzike i stihova.

'"Ako treba da je kraj" počinje izuzetno pamtljivim gitarskim motivom, uz lagani ritam Bajaga setnu ljubavnu priču počinje stihovima "Gde su oni dobri anđeli čuvari, što dolaze tiho, da poprave stvari...", da bi malo kasnije pesma narasla u veliki i zanosni refren koji punom snagom osećaja nosi sve pred sobom. Šestominutnu pesmu karakteriše čvrsta ritam sekcija, isprepletene električne i akustične gitare, a uz ženske prateće glasove, posebno toplu, retro boju daju klavir i hemond orgulje Instruktora Saše Loknera", piše u najavi izdavača.

Producent pesme, kao i budućeg još neimenovanog albuma Bajage i Instruktora je Voja Aralica, koji je radio i prethodni CD "Šou počinje u ponoć" (2005).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi singl ''Bajage i Instruktora'' 31. oktobra

Izvor: Blic, 20.Okt.2011

Grupa "Bajaga i Instruktori" objaviće 31. oktobra na internetu i radio stanicama singl "Ako treba da je kraj", kao najavu novog albuma koji bi trebalo da se pojavi tokom zime, saopštila je danas agencija "Long plej"...Singl će biti objavljen tačno u podne na sajtu "Long pleja": www.longplay.rs ,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.