Nikola, pogledaj i razmisli. Kriv si! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Sep.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola, pogledaj i razmisli. Kriv si! (VIDEO)

Fudbaler Napretka se bunio zbog crvenog kartona, a kada pogleda snimak biće mu jasno da je sudija Anđelovski ispravno postupio.

Foto: YouTube/PrtScr

Neverovatnu glupost na utakmica protiv Partizana napravio je Nikola Boranijašević.

Fudbaler Napretka preterao je u nameri da "ukrade" koji sekund u 28. minutu odložene utakmice 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kola Superlige Srbije. Previše je odugovlačio s izvođenjem auta, pa mu je posle određenog vremena sudija Novica Anđelovski opravdano pokazao žuti karton.

UŽIVO: Partizan - Napredak 

Ta odluka glavnog arbitra toliko je iznervirala Boranijaševića da je istog trenutka kada je kažnjen, demonstrativno bacio loptu daleko od sebe.

Naravno, po pravilima, odmah mu je pokazan i drugi žuti karton.

Iako su se bunili gotovo svi iz Napretka, odluka sudije bila je na mestu, a ponašanje Boranijaševića, mora se priznati, komično sa sve, osim za igrača i navijačke kruševačkog superligaša.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SA IGRAČEM MANJE: Napredak iz prvog šuta stigao do vođstva u Humskoj (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2017

Posle prvih 45 minuta Napredak vodi protiv Partizana u Humskoj iako igra sa igračem manje.. . Partizan je napadao, ali Napredak vodi. Posle gluposti Nikole Boranijaševića i isključenja u 28. minutu, usledili su veliki napadi Partizana, ali i promašaji, pre svih, Leandrea Tavambe.. Kazna je stigla...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.