Neviđen sponzorski ugovor: Šalkeu 20 miliona evra za mesto na rukavu, i to samo zbog esport tima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđen sponzorski ugovor: Šalkeu 20 miliona evra za mesto na rukavu, i to samo zbog esport tima (VIDEO)

Šalke je jedna od prvih tradicionalnih sportskih organizacija koja se upustila u misteriozni svet esporta. Itekako mu se taj rizik isplatio.

Nemački fudbakski klub oformio je tim koji se takmiči u "League of Legends", a to mu je donelo unosan sponzorski ugovor.

Fudbaleri Šalkea će naredne sezone biti deo istorije u Bundesligi, koja je odobrila logoe sponzora na rukavima dresova.

Logo kompanije "AllyouneedFresh" biće na rukavima igrača ekipe iz Gelzenkirhena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a kompanija će to plaititu 20 miliona evra za četiri godine.

Printskrin: Youtube/FC Schalke 04 Esports

- Ključan faktor u dogovaranju ovog posla bio je Šalkeova aktivnost u esportu. Ta grana otvara velike prilike u budućnosti našem brendu i tu priliku nismo mogli da propustimo - rekao je Jens Drubel, direktor kompanije, koja se bavi online trgovinom hrane i namirnica.

Interesantno je i to da će proizvodi moći da se kupuju na Šalkeovom stadionu, i obrnuto - odnosno, navijači koji kupe novi dres moći će beskontaktno da plaćaju jelo i piće na stadionu koristeći samo logo kompanije na rukavu dresa.

Ovako, poručuju iz "AllyouneedFresh", žele da podstaknu esport publiku da se zdravo hrani.

Podsetimo vas i da je Šalke nedavno potpisao najboljeg srpskog LoL igrača kao rezervu - opširnije >>> OVDE.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.