Nakon sramne izjave o SILOVANJU, uradio nešto još ODVRATNIJE!

Izvor: 011vodič.com, 09.Apr.2021, 08:31

Nakon sramne izjave o SILOVANJU, uradio nešto još ODVRATNIJE!

Foto: Printscreen/youtube




Nikola Jovanić, poznatiji kao Nixa Zizu, sramotnim izjavama na račun nežnijeg pola nedavno je šokirao domaću javnost, a sada je novim potezima ponovo izazvao lavine komentara.
Naime, društvene mreže trenutno su preplavljene porukama, koje ovaj jutjuber šalje ženama, zbog čega ponovo prolazi kroz osudu.
“Balvan ti je bio na internetu kad si ti bila u m****a. Vidim da se slikaš gola, pa posle kad na neku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tamo ulicu odeš takva sama, pa kad te neko napastvuje, onda ćeš da kriviš nekog drugog. To ti je za tvoje dobro, idi jedi ‘leba tamo”, kazao je on u jednoj od glasovnih poruka.
Jutjuber je, inače, zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova u jednoj emisiji izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile deo te emisije.

Jutjuber NixaZizu koji je pre par dana briljirao na temu nasilja nad ženama, sada u epizodi:

Nasilje nastaje kad “TI NEKOG UVREDIŠ I ONDA TE NEKO POLOMI”🤯😡

A onda “frajer” nastavlja dalje.
Uostalom, da ne trošim reči, poslušajte. pic.twitter.com/9zoXR5wYZ8

— Anasonović Jelena (@AnasonovicJ) April 7, 2021

“Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si… I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško”, govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola, pa su iznervirane napustile studio.
(Espreso)



The post Nakon sramne izjave o SILOVANJU, uradio nešto još ODVRATNIJE! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.