Mirjana Karanović u novom spotu benda Lollobrigida

Izvor: Danas, 16.Dec.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Karanović u novom spotu benda Lollobrigida

Bend Lollobrigida se nakon (roditeljske) pauze vraća na scenu i ima novi singl. Pesma "Kontrola" je najozbiljnija i najmračnija pesma koju je do sada imao bend Lollobrigida. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje glumica Mirjana Karanović, kojoj je ova uloga bila namenjena od prve ideje. Video možete pogledati na linku: youtube.com/watch?v=G9I1Zi00wkI. Spot je režirao Staša Tomić, kome je ovo prva saradnja sa Lollobrigidom.

Bend Lollobrigida, pored poznate pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Ide Prester, čine još: Nikola Vukotić, Petar Stojanović, Svebor Šakić i Marko Marović. Druga pevačica, Petra Cigoj, pridružuje se bendu kad joj poslovne obaveze dozvoljavaju.

"Hteli smo, u skladu sa pesmom, da i spot bude isti takav - težak i brutalan. Čim je pesma bila gotova, u glavnoj ulozi smo videli samo nju - Mirjanu Karanović, kao da smo za nju pisali tekst. Snaga, karakter, duh... ona je bila TA. Na našu radost i veliku čast, odmah je pristala. Napravili smo video koji u celosti nosi izuzetna pojava verovatno najbolje glumice na ovim prostorima. Režiju potpisuje izvrstan reditelj mlađe generacije Staša Tomić", kaže Ida Prester o "Kontroli".
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.