Milica Pavlović: Novi album - Zauvek! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Novi album - Zauvek! (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović ima novi album pod nazivom "Zauvek". Deset pesama za koje je urađena i ekranizacija što možete videti na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Popularna pevačica Milica Pavlović snimila je deset pesama i za sve je sa šarenolikom ekipom saradnika uradila i visokobudžetne ekranizacije, a na novim pesmama je radila sa najboljim autorima na Balkanu pa numere potpisuju najuspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << grčki kompozitor Fivos i Vladimir Uzelac, dok su tekstove pesama uradile Ljiljana Jorgovanović i Marina Tucaković.

Sudeći po komentarima, publika je sa ogromnim nestrpljenjem očekivala da čuje i vidi šta je to novo Milica pripremila, posebno zbog toga što je njen drugi studisjki album "Boginja" napravio veliki uspeh.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.