Mia Borisavljević: Crni anđeo u donjem vešu

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2013, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević: Crni anđeo u donjem vešu

FOLK pevačica Mia Borisavljević baš voli da izaziva svojim zavodljivim izgledom. Nakon što se na početku karijere šetala gola auto-putem, atraktivna Valjevka nedavno je otišla korak dalje, pa se u poslednjem spotu za pesmu „Neka gruva“ skinula u donji veš i prikačila na leđa crna krila. Budući da je jedna od retkih pevačica koja se nikada nije podvrgla liposukciji, sa razlogom joj zavide koleginice, a muškarci uživaju u njenim spotovima koji imaju ogroman broj pregleda na sajtu „Jutjub“.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Seksi donji veš i anđeli, ko to ne bi poželeo?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2013

Izazovna folk pevačica Mia Borisavljević pokazala je da zna kako da privuče pažnju - razgoliti se i zapeva i uspeh je zagarantovan. Uostalom, zamislite samo pred sobom seksi devojku, samo u donjem vešu, sa krilima anđela.. Mmmm, milina!..E pa upravo to ćete moći da vidite u Mijinom spotu za pesmu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.