Marovićev sin provešće u zatvoru sedam meseci

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marovićev sin provešće u zatvoru sedam meseci

Viši sud u Podgorici usvojio je Sporazum o priznanju krivice između Dragana Marovića i Specijalnog državnog tužilaštva, kojim je osuđen na sedam meseci zatvora.

Foto: screenshot/youtube Dragan Marović

 "Rešenjem Višeg suda u Podgorici usvojen je sporazum o priznanju krivice zaključen između Specijalnog državnog tužilaštva i okrivljenog Dragana Marovića zbog produženog krivičnog dela zloupotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << službenog položaja putem pomaganja, izvršenog na organizovan način“ saopštila je savetnica za odnose sa javnošću, Aida Muzurović.

Ona je kazala da protiv tog rešenja oštećeni može izjaviti žalbu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja, krivičnom veću tog suda.

"Nakon što rešenje o usvajanju sporazuma o priznanju krivice postane pravosnažno, sud će najkasnije u roku od tri dana donijeti presudu kojom se optuženi oglašava krivim u skladu sa usvojenim sporazumom“, rekla je Muzurović.

Mrović je uhapšen 13. avgusta prošle godine. On je u zatvoru proveo devet meseci, a na slobodu je izašao nakon što je odlučio da prizna da je kriv.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.