Marko Miljković izdao SAOPŠTENJE: Evo zbog čega nije bilo ni Lune ni njega - Nakon 4 MESECA stigle PREDIVNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 18:03

Marko Miljković izdao SAOPŠTENJE: Evo zbog čega nije bilo ni Lune ni njega - Nakon 4 MESECA stigle PREDIVNE VESTI

Istina je ugledala svetlost dan, a fanovi su već sada u iščekivanju.

Marko Miljković i Luna Đogani, mnogima omiljeni estradni par, ponovo su tema broj jedan domaćih i regionalnih medija. Ovoga puta ne zbog privatnog života i bajke koju imaju, već zbog novog poslovnog poduhvata.

Marko je bio prilično misteriozan kada je na zvaničnom Jutjub kanalu podelio najavu "Bunkera" .

- E pa ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo je naš "Bunker". Sa ponosom mogu da vam predstavim nešto na čemu sam radio 4 meseca. Nadam se da vam se sviđa. Potrudićemo se da budemo zanimljivi, interesantni, daćemo vam priče koje će vas oduševiti i u kojima ćete uživati. Ja ću vas pozdraviti i zahvaliti na podršci, a vi očekujte nešto, poprilično dobro - poručio je Marko Miljković.

Verujemo da će ovim novim poslovnim poduhvatom biti zadovoljni svi oni koji podržavaju porodicu Miljković i da će biti prikovani za svoje gedžete dok budu uživali u ekskluzivama koje su Marko i Luna pripremili.

Ostalo je još jako malo vremena da vidimo na čemu je to Marko vredno radio 4 meseca, a ako je sudeći po tizeru (najavi), biće ovo pun pogodak.

O čemu se radi, pogledajte u nastavku teksta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.