Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI KUBANAC JE HTEO DA BUDE ‘CR7’: A sada mu se i sam Ronaldo smeje (VIDEO)

Jasno je da mladi imaju svoje idole, ovom momku je to Kristijano Ronaldo, ali je izgleda prerano da ga baš u svemu kopira, a pogotovo u izvođenju ‘slobodnjaka’.

Odigran je meč mlađih kategorija Kube i SAD, a momak po imenu Karel Espino se baš obrukao. On je prilikom izvođenja slobodnog udarca hteo da kopira svog idola Kristijana Ronalda, a lopta je odletela preko stadiona i morala je da je traži gorksa služba…
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: YouTube/ViralUp)
The post MLADI KUBANAC JE HTEO DA BUDE ‘CR7’: A sada mu se i sam Ronaldo smeje (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jedan je Kristijano Ronaldo! Pokušao da imitira Portugalaca, a sada mu se smeje ceo svet (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2017

Kubanci su majstori u odbojci, boksu.. Fudbalu baš i nisu vični. Mladi reprezentativac ove karipske zemlje Karel Espino očigledno je mnogo gledao Kristijana Ronalda i Real...Pokušao je da kopira Portugalca, da izvede slobodan udarac kao i as "kraljevića", ali to je uradio na smešan način. Poslao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.