Lice Donalda Trampa otkriveno na fasadi crkve stare 700 godina, stil GROTESKAN – bukvalno (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lice Donalda Trampa otkriveno na fasadi crkve stare 700 godina, stil GROTESKAN – bukvalno (VIDEO)

Na fasadi crkve stare 700 godina otkrivena je neobična skulptura zbog koje je ova crkva postala mnogo popularna.

Printksin: Youtube/UFO's are Demons or Hoaxes

Naime, na jednoj od skulptura u zabačenom delu ulaza u crkvu nalazi se ukras sa grotesknim likom koji je skoro identičan glavi novog američkog predsednika Donalda Trampa. Posebno se ističe sličnost sa njegovom frizurom.

Ova neobična sličnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je primećena pre nego je Tramp pobedio na predsedničkim izborima, a na Tviter ju je postavila spisateljica Samira Ahmed, koja je sa porodicom posetila Sautvil Minster u Notingemširu.



Ova glava iz 14. veka je samo jedna od ukupno 280 u Minsteru i nalazi se na desnoj strani ulaza u crkvu. Veruje se da je napravljena od gline i gipsa, sa sitnim restauracijama u 19. veku, piše Miror.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.