LUNA I MARKO OBJAVILI VEST O RAZVODU: Pokupio sav novac i otišao iz stana, ona nema šta da jede

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 18:01

LUNA I MARKO OBJAVILI VEST O RAZVODU: "Pokupio sav novac i otišao iz stana, ona nema šta da jede"

Nije im lako.

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u skladnom braku i porodičnom životu, međutim, fanovima je zapalo za oko da ni njima više ne cvetaju ruže i da se možda razvode, a sve to zbog toga što više ne snimaju zajedničke videe za Jutjub.

- Idu ozbiljne optužbe na tvoj račun, priča se, pokupio si sve pare i iselio se iz stana. Luna nema šta da jede, ne snimate jer je razvod u toku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kad se završi proces razvoda objavićete - Pisalo je u poruci koju je Marko objavio.

Na tu njegovu poruku Luna je odgovorila:

- Moram da kažem da se ne sećam da smo potpisali ugovor za naš privatni život. To što se ne kačimo 24h ne znači da se razvodimo. Dovedite se u red - odgovrila je Luna.

Konkretnih naznaka da se brak Lune i Marka raspada trenutno nema, ali ostaje nam da pratimo i saznamo šta se to dešava sa njima ako su fanovi koji ih najbolje poznaju posumnjali da nesšto nije uredu.

PROCURIO SRAMAN SNIMAK: Zvezda zadruge zove PROSTITUTKU uz BIZARAN USLOV - ona traži 70 EVRA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.