Kazna od 50.000 evra!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna od 50.000 evra!

Šok u Pinkovom rijalitiju Zadruga!

Učesnik rijalitija Zadruga Miljan Vračević pobegao je iz kompleksa u kojem se rijaliti snima, zbog čega će morati da plati Pinku odštetu od 50.000 evra.

Vračević, vozač saniteta i fitnes trener, više puta je najavljivao da će pobeći iz rijalitija, a nekoliko puta to i pokušao.

On je iskoristio "gužvu" oko ulaska Jelene Krunić u šou, i čak joj uneo kofer u kuću gde su ostali bili okupljeni, da bi zatim pboegao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Miljan je time diskvalifikovan, i zbog kršenja ugovora moraće da plati odštetu od 50.000 evra," objavila je produkcija.

Pogledajte.



Izvor: YouTube/ZadrugaOfficial

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imaju tunel u rijalitiju? Miljan pobegao kroz rupu kojom idu po jogurt?!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018

Miljan Vračevič pobegao je iz Zadruge i moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio pravila rijalitija...Njegovi dosadašnji bili su začuđeni Miljanovom odlukom da napusti rijaliti i na ovaj način završi učešće u šouu. Ipak, ukućani su nakon odluke produkcije da diskvalifikuje vračevića,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.