Kako zvuči vaša verzija kafanskog hita Naša stvar? (VIDEO)

Izvor: 025info.rs, 19.Feb.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zvuči vaša verzija kafanskog hita Naša stvar? (VIDEO)

Sigurno ste do sada imali prilike da čujete kafanski hit "Naša stvar" koji na YouTube-u beleži blizu pola miliona pregleda, kao i brojne obrade ove pesme.

Ako vam se pesma dopala, a pritom volite da pevate ili svirate, imate priliku da u okviru "Naša stvar izazova" snimite svoju verziju pesme i učestvujete u zabavnom Fejsbuk konkursu. Bilo da ste amater ili profesionalac, imate bend ili >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << pevate solo, snimite svoju verziju "Naše stvari" i postavite je na Fejsbuk stranu Jelen Piva do 1. marta. Deset najboljih video snimaka očekuju i zanimljive nagrade.

Učesnici konkursa svoj "nastup" mogu da snime kamerom, mobilnim telefonom, a snimak da postave u posebnu aplikaciju – pevački talenat nije presudan, a ono što će najviše uticati na izbor pobednika su originalnost i kreativnost.

Video snimci za WEB takmičenje se postavljaju na www.facebook.com/JelenPivo, a pravila nagradnog konkursa su istaknuta u Fejsbuk aplikaciji "Naša stvar", kao i na sajtu www.jelenpivo.rs.

Zato, okupite prijatelje, budite maštoviti i pokažite kako izgleda "Naša stvar" u vašem izvođenju!



Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

“We Are The Champions”: Poznati pevaju hit grupe “Queen”

Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2015, 10:03

U čast Svetskog prvenstva u američkom fudbalu, voditelj Džimi Felon snimio je akapela verziju pesme “We Are The Champions”. Njemu su se u pevanju pridružili Keri Andervud, Sem Smit, Arijana Grande, Blejk Šelton, Ašer, Megan Trejnor, bend “One direction” i Kristina Agilera...Poslušajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.