Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KROZ UŠI NETOU: Da li je ovo najlepši gol koji je Baka dao u karijeri? (VIDEO)

Juventus i Milan igraju meč kupa Italije, a utakmicu su obeležili veoma lepi golovi.
Ipak, uprkos sjajnim pogocima Dibale i Pjanića, kojima je Juventus poveo sa 2:0 već u prvom poluvremenu, pogodak Bake u 53. minutu je nešto posebno.
Nakon akcije Bertolaćija i nešto lošije intervencije Kedire, lopta je Baki “sela” na volej, a on je poslao pravo u mrežu, što bi se reklo, “kroz uši”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Youtube/Wadim)
Ipak, “rosoneri” su samo par trenutaka kasnije doživeli pravi “hladan tuš”, kada je Lokateli zbog grubog starta zaradio drugi žuti karton, pa Milan od 54. minuta igra sa deset fudbalera.
(Youtube/GOLAZO HD)
A ovako je “Stara dama” stigla do prednosti:
(Youtube/Wadim)(Youtube/Wadim)
 
The post KROZ UŠI NETOU: Da li je ovo najlepši gol koji je Baka dao u karijeri? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.