I Mimi Oro dobila diplomu – da nije prostitutka!

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Mimi Oro dobila diplomu – da nije prostitutka!

Ima čime da se pohvali (foto: Youtube screenshot) Produkcija Parova se na vrlo duhovit način našalila sa starletom Mimi Oro, uručivši joj diplomu kojom se potvrđuje da ona nije prostitutka. Kada je čula da će od čelnika rijalitija dobiti diplomu, Mimi je izjavila: “Ja nemam ništa, zašto mi to dajete”. Mimi se, naravno, iznenadila, a ceo događaj nije mogao da prođe bez prepucavanja između učesnika rijalitija. Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kako diploma izgleda (foto: Youtube screenshot) Pogledajte kako je to izgledalo:  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Produkcija Parova 2015 iznenadila Mimi Oro - dobila diplomu da nije prostitutka! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2015

Iako su je u medijima optuživali da se bavi najstarijim zanatom, produkcija rijalitija Parovi 2015 odlučila je da iznenadi Mimi Oro i uručio joj diplomu koja za nju ima veoma poseban značaj...Naime, čelni ljudi rijalitija Parovi, odlučili su da se na pomalo neobičan način našale sa starletom,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.