I Ana2Cats ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Jun.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ana2Cats ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Najpopularnije fashion & beauty blogerke deo su predstojeće regionalne Blogomanije koja se održava od 8. do 12. juna u hotelu Habakuk, u Mariboru, u Sloveniji. Među njima je i blogerka, koja je postala jutjuberka i koja kaže da uživa u svom poslu, Ana2Cats.
Mama, supruga i ljubiteljka životinja, Ana Janković, stoji iza bloga i Youtube kanala Ana2Cats. Ana na Youtubeu ima preko 37.000 subscribera, a na Instagramu je prati preko 35.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << fanova. Na njenom blogu i na njenom kanalu, pronaći ćete različite beauty savete i recenzije, a osim toga i različite zanimljivosti iz drugih oblasti i razne izazove.
Ana2Cats je ove godine sa nama na Fashion & Beauty Blogomaniji, a poziva i vas:

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Aleksandar Ašković Kojot ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Jun.2016, 14:04

Većina velikih imena IT sektora u regionu biće deo predstojeće regionalne Blogomanije koja se održava od 8. do 12. juna u hotelu Habakuk, u Mariboru, u Sloveniji. Jedan od njih je i Aleksandar Ašković Kojot.. On nam je na prošlogodišnjoj konferenciji Nova Energija pričao kako to možemo da zaradimo...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.