Grupa Zana predstavila novu pesmu nakon duge pauze (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 21.Dec.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Zana predstavila novu pesmu nakon duge pauze (VIDEO)

Nova pesma… (foto: YouTube) Grupa Zana posle duže medijske pauze, juče je predstavila novu pesmu zanimljivog naslova Stupido koju su snimili u saradnji sa bivšom članicom grupe, Natašom Gajović. Pesma osvaja na prvo slušanje, a mnogi su mišljenja da podseća na Zanine stare hitove. Pesmu prati bajkoviti spot, a grupa je svojim fanovima pesmu poklonila za novogodišnje praznike. Pogledajte spot u nastavku.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zajednička pjesma sadašnje i bivše pjevačice grupe "Zana"

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

Beogradska grupa "Zana" je pred novogodišnje i božićne praznike odlučila da obraduje publiku novom pjesmom "Stupido". Riječ je o duetu koji su snimile sadašnja i bivša pjevačica grupe, Jelena Živanović i Nataša Gajović...Pjesmu je komponovao vođa benda Zoran Živanović Žika, na Jelenin...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.