Grobari me gađali upaljačem, mogli su mi oko iskopati (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari me gađali upaljačem, mogli su mi oko iskopati'' (video)

Treće poluvreme odigrano na - ''YouTube'' kanalu!

Košarkaš Zadra Luka Božić odigrao je fenomenalnu utakmicu protiv Partizana prošlog petka, upisao je 27 poena, uz devet skokova, tri ukradene lopte i dve asistencije i najzaslužniji je za iznenađujući trijumf njegove ekipe u ''Štark Areni'' rezultatom 95:85.

Nekoliko dana posle ove utakmice, Božić se oglasio na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << YouTube kanalu, gde često komunicira sa navijačima, a sve uz - video igrice.

Mežu pitanjima koja su mu postavljana, bila su i ona u vezi atmosfere u dvorani, zbog čega je burno proslavljao koševe i šta su mu ''grobari'' skandirali.





''Malo su me emocije pokrenule, 'grobari' su me dosta vređali, inače ja ne pokazujem emocije, neće se ponoviti.





Vikali su mi svi 'Božiću Srbine', upaljač je proleteo 20 centimetara od moje glave, mogao mi je iskopati oko... I tako...", istakao je Božić.

Sve to možete videti OVDE, od 22:23 na snimku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.