Google gasi Google Podcasts

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Sep.2023, 17:10

Google gasi Google Podcasts

Google je početkom godine objavio da podcasti stižu na YouTube Music, a sada planira da poveća svoje ulaganje u iskustvo podcasta na YouTube Musicu, čineći ga tako boljim odredištem za slušaoce i podcastere.

Kao deo ovog procesa, Google će pomoći korisnicima Google Podcasta da pređu na podcaste u YouTube Musicu.

Slušaocima će biti dostupan jednostavan alat za migraciju i mogućnost dodavanja podcast >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << RSS feedova u njihovu YouTube Music biblioteku, uključujući i emisije koje se trenutno ne nalaze na YouTubeu. Alat će takođe uključivati opciju za preuzimanje OPML datoteke sa popisom pretplata za prenos u aplikacije koje podržavaju njihov uvoz.

S druge strane, podcasteri će dobiti specijalizovane alate za kreiranje i analitiku, kao i RSS učitavanje, te će njihovi podcasti biti dostupni svuda gde slušaoci YouTube Musica već konzumiraju svoj omiljeni sadržaj.

Znamo da će ova tranzicija potrajati, ali ovi napori omogućiće nam da izgradimo neverovatan proizvod i jedinstveno odredište koje nagrađuje kreatore i umetnike i pruža obožavaocima najbolje iskustvo Podcasta„, objavljeno je na YouTube blogu.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.