Filip Đukić i Milica Kemez su se našli u izolaciji, a onda je usledila AKCIJA OD RANOG JUTRA

Izvor: Press, 26.Sep.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đukić i Milica Kemez su se našli u izolaciji, a onda je usledila AKCIJA OD RANOG JUTRA

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" Filip Đukić i Milica Kemez prvi su par tokom ove sezone pomenutog programa koji je vodio ljubav pred kamerama i milionskim auditorijumom.
Foto:puls
Naime, Milica i Filip koji su imali kratku romansu na početku rijalitija nedavno su je obnovili i prepustili se jedno drugom,
Milica Kemez i Filip Đukić • >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << youtube
Oni su se jutros probudili u izolaciji i odmah počeli da razmenjuju nežnosti a zatim se je, pretpostavlja se, došlo i do intimnog odnosa ispod pokrivača.
Inače, oni su takođe i sinoć imali akciju u tuš kabini, a stiče se utisak da ih nimalo ne brine što ih kamere snimaju 24 časa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA ISPOD POKRIVAČA: Vladimir Tomović se posle Mine Vrbaški prepustio strastima sa OVOM ZADRUGARKOM!

Izvor: Press, 26.Sep.2019

Učesnik rijaliti programa Vladimir Tomović važi za jednog od najvećih zavodnika u "Beloj kući" o čemu svedoči činjenica da nekoliko zadrugarki nisu ostale imune na njegov šarm. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.