AKCIJA ISPOD POKRIVAČA: Vladimir Tomović se posle Mine Vrbaški prepustio strastima sa OVOM ZADRUGARKOM!

Izvor: Press, 26.Sep.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA ISPOD POKRIVAČA: Vladimir Tomović se posle Mine Vrbaški prepustio strastima sa OVOM ZADRUGARKOM!

Učesnik rijaliti programa Vladimir Tomović važi za jednog od najvećih zavodnika u "Beloj kući" o čemu svedoči činjenica da nekoliko zadrugarki nisu ostale imune na njegov šarm.
Foto:puls
Nakon što se ljubio sa Ivanom Šopić i Minom Vrbaški, Tomović je uplovio u romansu sa Mionom Jovanović.
Miona Jovanović i Vladimir Tomović • youtube
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Tokom ranih jutarnjih sati, njih dvoje su legli zajedno u krevet a potom se prepustili strastima, dok su ostali zadrugari spavali, a poljupci su se čuli ispred pokrivača.
Sudeći po Mioninom osmehu, ona nije želela da se pomeri iz zadrljaja Tomovića, iako se on prošle noći ljubio sa Minom Vrbaški.
- Meni je porastao stomak! Trudna sam (našalila se Miona). Dođi da te grlim, da te iskoristim pošto sutra neću moći. Ne mogu da odem od tebe - pričala je Miona dok je grlila Vladimira.
Tomović je odgovorio da nastavi da ga grli.
- Sad ti mene grliš, ja sam beba - rekao je Vladimir.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.