Dragana Mirković snimila NOVI HIT! Obratila se FANOVIMA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 09.Jun.2020, 13:20

Dragana Mirković snimila NOVI HIT! Obratila se FANOVIMA! (VIDEO)

Dok se ceo svet privikava na život posle pandemije koronavirusa, Dragana Mirković odlučila je da svim ljudima ulepša ovaj period pa je tako snimila novu pesmu “Hej ljubavi bilo čija” koju će milionima onih koji vole njenu muziku pokloniti 10 juna. Toga dana na youtube-u biće premijerno objavljeni pesma i spot sastavljen od reči pesme.

“U jeku pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mnogo ljudi mi se obratilo rečima da im je muzika pomogla da lakše podnesu izolaciju, i to me je inspirisalo da snimim novu pesmu i poklonim je publici čim se ukaže prilika. Spot nismo mogli da snimimo iz razumljivih razloga ali se nadam da ćemo tokom leta i to uraditi”,  rekla je folk carica, čiji povratak muzici je publika toliko željno iščekivala da je samo tizer za pesmu oborio rekorde u broju podela na društvenim mrežama.
PROČITAJTE JOŠ: Komšinica OTKRIVA: “Tijana Ajfon ovo nije ZASLUŽILA! Majka je uz NJU, a otac je se ODREKAO!”
PROČITAJTE JOŠ: Luna je preživela POKUŠAJ SILOVANJA?!? Tako se PONAŠA, tvrdi PSIHIJATAR!
PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević KRILA TRUDNOĆU! Razlog je vrlo ČUDAN!
SVETATA IMAGES, YOU TUBE
The post Dragana Mirković snimila NOVI HIT! Obratila se FANOVIMA! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaga snimila NOVI HIT! “Hej ljubavi, BILO ČIJA!” (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2020

Dok se ceo svet privikava na život posle pandemije koronavirusa, Dragana Mirković odlučila je da svim ljudima ulepša ovaj period pa je tako snimila novu pesmu “Hej ljubavi bilo čija” koju će milionima onih koji vole njenu muziku pokloniti 10 juna. Toga dana na youtube-u biće premijerno objavljeni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.