Direktor tvrdi da snimak demoliranja učionice nije napravljen u njegovoj školi

Izvor: Blic, 29.Avg.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor tvrdi da snimak demoliranja učionice nije napravljen u njegovoj školi

Prvoslav Ristivojević, direktor Mašinsko-elektrotehničke škole u Kruševcu, tvrdi da snimci koji su juče postavljeni na "Jutjub", a na kojem učenici demoliraju učionicu, nisu načinjeni u ovoj školi.

- Nikada nismo imali takav incident u našoj školi. Dešavaju se sitnije lomnjave, ali nikakvog demoliranja nije bilo od kada sam ja direktor. Ko zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ko je postavio taj snimak i sa kakvom namerom? Moguće je da je sve to i montaža - tvrdi Ristivojević, dodajući da snimak nije video jer „ima važnija i pametnija posla“.

Ristivojević tvrdi i da su pre izvesnog vremena imali slučaj kada su učenici snimili profesorku istorije na času mobilnim telefonom, a onda obradili snimak tako da predavanje dobije drugačiji smisao.

Originalni snimak divljanja u učionici postavio je korisnik „Srbija1389Srbima“. Na Jutjubu se mogu naći još neki snimci koji se odnose na Mašinsku školu u Kruševcu a naslovljeni su „Maltretiranje na času“ i „Profesor opet zlostavlja učenika“.

Početkom septembra prošle godine na platou ispred ove škole došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo desetak đaka i roditelja, od kojih su neki zadobili ozbiljne povrede.

Pre dva meseca uhapšen je profesor Mašinske škole S. S. pod optužbom da je od učenika tražio 300 evra kako bi mu dao dvojku. Juna 2009. godine dvoje profesora ove škole je uhapšeno pod optužbom da su primali mito radi popravljanja ocena.

VIDEO > Snimak demoliranja učionice:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.