Da li ste nekad čuli pesme Delija i Grobara u horskom izvođenju? (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste nekad čuli pesme Delija i Grobara u horskom izvođenju? (VIDEO)

Srpska vokalna grupa „Glas ne žice“ postala je popularna u poslednje dve godine iako postoji od 2010.
(FOTO: Jutjub)
Posle najnovije obrade navijačkih pesama Delija i Grobara verovatno će postati još poznatija.
U a kapela izvođenju pesama „Da volim crno–bele“ i „Ja sam godine proveo sa tobom“ želeli su da skrenu pažnju sa navijačkih prepucavanja na pravu ljubav prema klubu, kako su uostalom i naglasili na svojoj „Fejsbuk>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stranici“:
Dok Partizan i Zvezda pokušavaju da razjasne ko je koliko para dobio iz državnog budžeta, bend Glas ne Žice je bez budžeta obradio dve navijačke pesme.


Grupa „Glas ne žice“ se proslavila pre dve godine ulaskom u finale takmičenja „Ja imam talenat“ posle čega je počela da nastupa po pojedinim beogradskim klubovima i manifestacijama izvodeći a kapela (horsko pevanje bez instrumentalne pratnje) obrade domaćin i stranih pesama, a gostovala je i na nekim televizijskim stanicama.
U pitanju je jedini vokalni bend u Srbiju koji čine: Bojana Radivojević (osmislila koncept, piše aranžmane i peva), Aleksandar Janošević, Maša Ljotić, Miloš Marković, Siniša Mrkajić, Nevena Zindović, Milan Radočaj.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.