Izvor: Piplmetar.rs, 15.Avg.2023, 02:31

Čuveni Del Boj zbog operacije odložio druženje s fanovima

„ažalost, rečeno mi je da treba da mi bude ugrađen novi bionički deo tela“, piše u saopštenju

Printskrin: Youtube/Lorraine


Čuveni Del Boj iz serije „Mućke„, Dejvid Džejson (83), odložio je iz zdravstvenih razloga učešće na okupljanju fanova pomenutog šoua planiranog za oktobar u gradu Milton Kejns, javljaju britanski mediji. 
On je rekao da je odložio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << predstojeću „Konvenciju sa ser Dejvidom Džejsonom“ po „naređenju lekara“, rekavši da mu treba da „ugradi novi bionički deo tela“.
Njegov agent je za „The Sun“ rekao da Džejson (83) treba da bude podvrgnut operaciji kuka.
– Nažalost, rečeno mi je da treba da mi bude ugrađen novi bionički deo tela. (Neću vam reći koji, jer ćete i vi poželeti da ga imate!). Ne brinite, taj deo neće nabaviti Manki Haris, to će biti sjajna oprema – naveo je Džejson u saopštenju.
On je izrazio nadu da će se sastati sa obožavaocima u novom terminu u januaru.
Naveo je da je taj događaj „prijatno slavlje“ za njega i ostale glumce iz serije „Mućke“, ali da želi da mu prisustvuje „sa osmehom na licu, kao i uvek“.
Serija „Mućke“ prikazivana je od 1981. do 2003. godine.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.