Color Media Communications: Online konferencija „e-commerce revolution“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2020, 15:45

Color Media Communications: Online konferencija „e-commerce revolution“

Svi zainteresovani konferenciju mogu da prate putem live stream na Youtube kanalu i Facebook stranici Color Media Communications

E-trgovina iz godine u godinu beleži intenzivan rast o čemu svedoči i podatak da je u prvom tromesečju 2020. godine broj transakcija kupovine robe i usluga na internetu porastao za 48,13%  u odnosu na prvo tromesečje 2019. godine.

Nešto na čemu se već godinama radi, procvat je doživelo u vremenima krize i vanrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << stanja. Oni koji su već imali razvijene online delatnosti su i lakše prebrodili krizni period jer su usmeravali klijente i kupce da svoja potraživanja obavljaju na postojećim online platformama, a veliki broj kompanija je prvi put krenuo da širi svoje online prisustvo.

Pandemija je jasno stavila do znanja da e-trgovina može biti važan alat i rešenje za potrošače a neka od pitanja kojima ćemo se baviti su: kako je izgledala e-trgovina tokom vanrednog stanja, u kojoj meri će kompanije ubuduće nastaviti da razvijaju svoje online usluge i prodavnice, koji nedostaci su utvrđeni u elektronskoj trgovini, logistički trendovi, nove platforme, da li će razvoj e-trgovine promeniti marketing strategiju kompanija, kakvi nas trendovi očekuju u budućnosti i još mnogo drugih tema.

Više informacija možete pogledati na linku: communications.rs/ecommercerevolution

Na konferenciji će govoriti: Dragana Stanić, viceguverner Narodne Banke Srbije, Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište, VIP Mobile, Vladimir Đorđević, regionalni direktor kompanije VISA za Jugoistočnu Evropu, Maja Marković, Head od Media, Mercator S, Vladimir Nikolić, osnivač Limundo Grad, Jovana Dukić Vasić, Head of Research Smart Plus Research, Vladimir Kovać, Next Level Events, Zorana Milidrag, predsednica eCommerce Asocijacije Srbije, Darko Jovančić, Digital Group Account Manager, DIRECT MEDIA United Solutions, Nikola Riznić, zamenik generalnog direktora, D-Express, Bojan Pavlović, direktor sektora direktnih kanala AIK Banke, Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija, RNIDS…

Konferenciju su podržale kompanije: Vip Mobile, Visa, Idea online prodavnica i AIK Banka.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.