Ćerka folkera predstavila pesmu na engleskom: Mogu da budem kompletna zvezda

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka folkera predstavila pesmu na engleskom: Mogu da budem kompletna zvezda

Elena je danas doživela svoju premijeru pesme i spota “BETTER DAYS” na MTV kanalu i time stekla, samo za par sati, gomilu obožavalaca, a pregled na Jutjub kanalu, gde je postavljen spot, raste iz minuta u minut, po svemu sudeći očigledno je da ce mlada Elena doživeti svetsku karijeru.

Pesmu je snimila na engleskom jeziku, a ovo su njeni prvi koraci na muzičkoj sceni Srbije. Svojim anđeoskim glasom poput svetskih diva samo sa svojih sedamnaest godina obara sve rekorde >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i granice kod nas svojim kvalitetom i novitetima.

Iako su njeni roditelji slavni Marta Savić i Mile Kitić i bave se folk muzikom, lepoj Eleni legla je R’n'B muzika, a uzor su joj neke od najjačih imena sa svetske javne scene. Ima visoke ciljeve, ali će ih i ostvariti jer veruje u sebe.

– Verujem u svoje glasovne, i plesačke mogućnosti, smatram da bi bio kompletna zvezda treba imati sve i pevačke i jednako se snalaziti u plesu, a obe su mi jača strana – kaže Elena.



Autor:Life Content

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.