Elena Kitić osvaja MTV. Pogledajte spot na engleskom (Video)

Izvor: Poznati.info, 09.Okt.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elena Kitić osvaja MTV. Pogledajte spot na engleskom (Video)

Ćerka poznatih folk pevača Mileta Kitića i Marte Savić pravi prve korake na muzičkoj sceni Srbije. Ona je snimila pesmu i spot koji vam premijerno puštamo.

Ona je snimila pesmu “Better days“ koju je celu otpevala na engleskom jeziku, a objavljen je i promotivna fotografija za ovu pesmu, na kojoj moramo priznati da Elena izgleda fantastično.

Kako saznajemo, veliki broj ljudi je angažovan za realizaciju ove pesme i spota, a sve kako ono što Elena bude objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ne bude ličilo na nešto što je do sada objavljeno kod nas.

Kako saznajemo, spot će premijerno biti objavljen na MTV sa kojim je potpisan ugovor o premijeri pesme i spota.



Autor: Goran, Foto: Prentscreen

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

ELENA PEVA NA ENGLESKOM: Kitićeva i Martina ćerka osvaja svet

Izvor: Kurir, 09.Okt.2014

Elena Kitić predstavila je premijerno svog prvi singl pod nazivom "Better days"...Pesmu je otpevala na engleskom jeziku, a uz numeru predstavljena je i ekranizacija ove pesme...Za razliku od svojih poznatih roditelja Mileta Kitića i Marte Savić, Elena se nije okrenula folk muzici već zabavnoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.