Cakoviću, ne vraćaj se

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Cakoviću, ne vraćaj se"

Vilson Caković, koji brani u Apoloniji iz Fiera, suspendovan je do daljeg, jer je na meču tamošnje lige protiv Tirane oteo navijaču zastavu takozvane Velike Albanije.

Foto: Youtube screenshot

Vilson Caković učinio je ono što bi i svaki Srbin, ali skupo plaća zbog toga!

On je u 23. minutu prvenstvenog duela albanske lige između Apolonije i Tirane oduzeo zastavu "velike Albanije" sa porukom "Nema Albanije bez Kosova i Čemerije", od jednog navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji ga je sve vreme provocirao.

Nakon toga primio je salvu uvreda i zvižduka sa tribina, ali i na terenu, zbog čega je objektivno strahovao da je njegova karijera u albanskom fudbalu završena.

"Caković se nije pojavio na treningu u sredu i postoji mogućnost raskida saradnje sa Apolonijom. On se poneo neprofesionalno i odlučeno je da bude suspendovan dok se ne promeni odluka", prenosi albanski "Supersport".

Srpski golman je 2013. godine iz švedske Asiriske prešao u Apoloniju, sa kojom ima ugovor do leta.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.