Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Mar.2020, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija: Prvi Muzički piknik na YouTube kanalu

Beogradska filharmonija otvara svoju onlajn sezonu uz pravu atrakciju – snimak prvog koncerta na otvorenom na Ušću 2017. godine. Umesto redovnog petka na Kolarcu, publika će uživati u ekskluzivnom prisećanju na Muzički piknik, u istom terminu od 20.00 ali na filharmonijskom YouTube kanalu (petak, 27. mart). Prvi koncert na otvorenom zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom … Članak Beogradska filharmonija: Prvi Muzički piknik na YouTube kanalu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filharmonija otvara onlajn sezonu emitovanjem prvog Muzičkog piknika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020

Beogradska filharmonija saopštila je danas da otvara svoju onlajn sezonu uz snimak prvog koncerta na otvorenom na Ušću 2017. godine...U saopštenju se navodi da "umesto redovnog petka na Kolarcu, publika će uživati u ekskluzivnom prisećanju na Muzički piknik", u istom terminu od 20.00 sati ali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.