Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filharmonija otvara onlajn sezonu emitovanjem prvog Muzičkog piknika

Beogradska filharmonija saopštila je danas da otvara svoju onlajn sezonu uz snimak prvog koncerta na otvorenom na Ušću 2017. godine.

U saopštenju se navodi da "umesto redovnog petka na Kolarcu, publika će uživati u ekskluzivnom prisećanju na Muzički piknik", u istom terminu od 20.00 sati ali na filharmonijskom Jutjub Kanalu u petak, 27. marta, na adresi: https://youtu.be/5cngensg11A

Kako se navodi, na snimku koji će se emitovati, Beogradska filharmonija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je bila okupila više od 25.000 ljudi uz repertoar koji je publika sama birala, a uz šefa-dirigenta Gabrijela Felca kao specijalni gost tada je nastupio i čuveni maestro Zubin Mehta.

Na sajtu Beogradske filharmonije može se pronaći i audio snimak Malerove Druge simfonije kojom je krunisana prethodna filharmonijska sezona na Kolarcu, 14. juna 2019. zajedno sa Felcom, kao i snimak humanitarnog koncerta u zagrebačkom "Lisinskom".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.