Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 17:30

Bahar smiruje pred Napredak: „Svi očekuju da postignemo tri gola za 10 minuta, ne slušamo šta se priča“

Bahar želi pobede i još golova

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda


Fudbaleri Crvene zvezde ove subote od 20 sati na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Napredak iz Kruševca u meču 2. kola Superlige Srbije. 
Trener crveno – belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Barak Bahar uoči utakmice je istakao da je ekipa motivisana.
– Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše – rekao je Bahar i dodao:
– Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu.
On je otkrio da je Aleksandar Katai počeo polako da trči posle povrede, ali da još nije spreman, kao i da će meč protiv Napretka zbog povrede propustiti Mirko Ivanić. Takođe, još nije spreman ni Jovan Mijatović, a zbog bolesti van tima je Stefan Leković.
Na pitanje ko će menjati Ivanića u startnih 11 i da li je trenutak da Vladimir Lučić dobije šansu od prvog minuta, Bahar je, uz osmeh, rekao:
– Nećemo otktivati tim dan pre utakmice, videćete sutra.
Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.
– Nakon analize prethodne utakmice pritiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova – poručio je Bahar, uz konstataciju da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.
(Telegraf.rs)


Video: Bahar zadovoljan pobedom, ali traži više: Pojačanja? S gazdom Terzićem ću o tome, želim najjači tim

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.