Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Eksplodirao automobil, poginuo muškarac (VIDEO)

Izvor:vestionline  Jedna osoba poginula, a dvoje je povređeno kada je na automobil u centru Beograda bačena bomba, javlja Radio televizija Srbije. Beogradski mediji pišu da je stradao Boško Raičević.
RTS javlja da je poginuo vozač "sitroena C4", kome je kroz prozor automobila ubačena bomba na raskrsnici ulica Tadeuša Košćuška i Cara Dušana u Beogradu. Povređen je vozač službenog vozila firme "Zlatiborac", koji se nalazio pored ''sitroena''.

Mesto eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u centru Beograda

- Ekipe Hitne pomoći pružile su pomoć vozaču u automobilu pored, koji je zadobio posekotine i ima oštećenje sluha od oko 40 odsto - kazala je portparol Hitne pomoći Nada Macura za portal ''S media''.
Kako ''S media'' saznaje u MUP-u Srbije, automobil se zaustavio na semaforu da propusti pešaka. U tom trenutku vozilo je eksplodiralo. Osoba koja je bila u automobilu je poginula, vozač susednog automobila i pešak su povređeni.
Portparol Hitne pomoći izjavila je da je povređena još jedna osoba, koja je u tome trenutku prelazila pešački prelaz.
{youtube}UEIyR5d5Cvg{/youtube}
''Osoba koja je bila u automobilu (sitroen) je razneta, a jedno lice koje se zadesilo na pešačkom prelazu je povređeno'', izjavila je Macura.
Od jačine ekplozije popucala su stakla na okolnim zgradama, a saobraćaj u tom delu grada je obustavljen.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.