Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jun.2023, 15:21

Albanac se zaleteo automobilom u Srbe: Jedan muškarac povređen u Gračanici (VIDEO)

GRAČANICA – U Gračanici ispred policijske stanice okupio se veliki broj ljudi u znak protesta zbog današnjeg hapšenja Dragiše Milenkovića. Milenkovića uhapsile su danas specijalne jedinice Kosovske policije zbog optužbe za navodni ratni zločin. Kako javlja reporter Kosovo onlajna meštani su uspeli da blokiraju put, iako ih je policija u tome sprečavala. Prilikom blokade jedno […]
Vest Albanac se zaleteo automobilom u Srbe: Jedan muškarac povređen u Gračanici (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Albanci se automobilima zaletjeli na Srbe okupljene u Gračanici

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023

GRAČANICA - Više automobila koje su vozili Albanci zaletjelo se danas na Srbe okupljene na protestu ispred Policijske stanice u Gračanici zbog hapšenja Dragiše Milenkovića, javio je dopisnik Srne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.