AKN: Esam el Hadari – čovek za anale, Andre Aju strelac jedinog gola danas (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKN: Esam el Hadari – čovek za anale, Andre Aju strelac jedinog gola danas (VIDEO)

Onako kako je počela, tako se i završila prva runda Afričkog kupa nacija – remijem.
Baš kao i juče, dva meča – jedan gol. Zavšreno je prvo kolo u grupi D, iz kojeg je sa tri boda jedino izašla Gana.
Na prvom meču danas, Gana je bila bolja od Ugande, a utakmica je rešena jedanaestercem. Isinde je napravio prekršaj, a precizan sa kreča je bio Andre Aju za prvo mesto njegove reprezentacije u grupi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/Krokomime)
U duelu u kom su se sastali Mali i Egipat, prvi golman Egipćana Ahmed el Šanavi je morao da napusti teren već u prvom poluvremenu zbog povrede, a umesto njega je ušao Esam el Hadari koji je sa 44 godine postao najstariji igrač koji je ikada učestvovao na ovom turniru.

Afrički kup nacija, 1. kolo grupne faze
Utorak:
Grupa C
Gana – Uganda 1:0
(Aju 32 PEN)
Mali – Egipat 0:0


The post AKN: Esam el Hadari – čovek za anale, Andre Aju strelac jedinog gola danas (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.