Дуљај: Велики улог у мечу са Чукаричким, неће бити лако, али верујем у свој тим

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 17:57

Дуљај: Велики улог у мечу са Чукаричким, неће бити лако, али верујем у свој тим

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас да су „црно-бели“ свесни да је у сутрашњем мечу 30. кола Суперлиге Србије против Чукаричког велики улог, али је додао да верује у добар резултат свог тима. Фото: PrtSc/YouTube/FK Partizan Фудбалери >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизана сутра ће од 18 сати гостовати Чукаричком у дерби мечу последњег кола регуларног дела сезоне.
„Велики улог је у сутрашњем мечу, пошто неколико тимова конкурише за друго место. Неће бити лако, Чукарички има предност домаћег терена. Играју одличан фудбал, као и ТСЦ. Добро смо тренирали претходних дана, атмосфера у екипи је добра. Видећемо како ће то сутра да изгледа. Наравно да је притисак огроман, али као што сам више пута поновио мора да се живи са тим“, рекао је Дуљај на конференцији за медије уочи меча са Чукаричким.
Партизан је тренутно четврти на табели са 57 бодова, док Чукарички и ТСЦ деле друго и треће место са по 59. Црвена звезда је убедљиво прва са 79 бодова.
„Сутра нас очекује другачија утакмице од оне коју смо имали на свом терену против Вождовца. Та утакмица је већ прошлост. Оно што ме радује је да смо на утакмици против Вождовца имали смо доста шанси, играли смо добро, имали смо позитиван приступ и били смо добро организавани. То од играча очекујем на свакој утакмици“, рекао је Дуљај и додао да је у овом тренутку сваки играч потребан Партизану.
Он је истакао да ће после данашњег тренинга одлучити ко ће почети меч на Бановом брду.
„Чукарички има добру екипу. Имају доста квалитетних појединаца, а ту је неколико фудбалера који су играли за Партизан, пре свега Ђорђе Ивановић. Врше пресинг и не дозвољавају противнику да дође до своје игре. Нису случајно на тој позицији на којој се сада налазе. Много ми се свиђа како игра екипа Чукаричког“, навео је Дуљај и истакао да има подршку клуба и поред серије лоших резултата.
Тренер Партизана је на крају позвао навијаче да дођу у великом броју на сутрашњи меч и да помогну „црно-белима“ да остваре добар резултат.
Влаховић пропустио тренинг због повреде, неизвестан за меч са Спортингом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај: Велики улог у мечу са Чукаричким, неће бити лако, али верујем у свој тим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.