Izvor: JUGpress.com, 27.Okt.2021, 20:01

Zvezda poražena u Surdulici

SURDULICA

U zaostaloj utakmici petog kola fudbalskog prvenstva Srbije, fudbaleri Radnika danas su u Surdulici ostvarili senzacionalnu pobedu od 2:1 (1:0) u duelu sa Crvenom zvezdom.

Radnik je do pobede došao golovima Miloša Spasića u 14. i Viktora Lukića u 54. minutu, a jedini pogodak za crveno bele postigao je El Fardu Ben u 57. minutu.

Zvezdi je to prvi poraz u šampionatu ove sezone i prvi u prvenstvu Srbije posle 16 meseci i sada za vodećim Partizanom zaostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pet bodova.

Porazom u Surdulici, Zvezda je neuspešno počela seriju od četiri gostovanja, jer joj predstoje utakmice u Kragujevu, Novom Sadu i Lučanima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.