Izvor: RTS, 28.Okt.2021, 04:31

Bogdanović dvocifren u tesnoj pobedi Atlante

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 12 poena u pobedi Atlante na gostovanju u Nju Orleansu kod Pelikansa sa 102:99.
Hoksi nastavljaju sa dobrim partijama na početku nove NBA sezone, a novu, treću pobedu, upisali su na gostovanju kod Pelikansa.

Veoma zanimljiv i neizvestan meč igrao se u "Smuti king centru" u Nju Orleansu, a pobednik je odlučen u poslednjem minutu susreta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Domaćin je vodio 14 poena nakon prve deonice, ali su se gosti iz Džordžije vratili već u drugoj, potom bili sjajni i u trećoj četvrtini i napokon tek toliko dovoljno dobro odigrali u poslednjoj.
Jang je sa 31 poenom predvodio Atlantu do pobede, a pomoć je imoa u Kolinsu koji je postigao 16, Hanteru koji je dodao 13 i Bogdanoviću koji je meč završio sa 12 poena.
Srpski košarkaš je treći put ove sezone imao dvocifren broj ubačenih poena, a na ovom meču imao je i tri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte. 
U redovima Pelikansa Grejem je postigao 21, a Ingram 20 poena. Valančunas je meč završio sa 16 pogodaka.
Nakon četiri odigrane utakmice, Atlanta ima tri pobede i jedan poraz, dok su Pelikansi u pet mečeva samo jednom trijumfovali. 
Naredni meč Bogdan Bogdanović i njegovi Hoksi igraju već sutra od 01.00 čas po našem vremenu, kada gostuju u Vašingtonu. 
Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:
Toronto - Indijana 118:100
Bruklin - Majami 93:106
Boston - Vašington 107:116
Orlando - Šarlot 111:120
LA Klipers - Klivlend
Portland - Memfis 116:96
Oklahoma - LA Lejkers 123:115
Finiks - Sakramento 107:110
Milvoki - Minesota 108:113 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEVEROVATNA NBA NOĆ! 7 pobeda gostujućih ekipa: Bogdan i Atlanta srušili Nju Orleans, Pokuševski gledao sjajan preokret Oklahome

Izvor: Kurir, 28.Okt.2021

Košarkaši Atlante pobedili su na gostovanju ekipu Nju Orleansa sa 102:99 i tako upisali treću pobedu iz četiri odigrana meča u NBA ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.