Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredna donacija od 360 hiljada dinara Zdravstvenom centru Vranje

VRANJE

Pored Vranja još sedam opština i gradova u Srbiji dobilo je donaciju vrednu 40 hiljada evra. To su Bujanovac, Sombor, Sjenica, Tutin, Subotica, Kikinda, Šid i Principovac.

Donator je CRS – Catholic Relief Services. Samo Zdravstvenom centru Vranje pripala je oprema od  je 360 hiljada dinara.

Donacija obuhvata oftalmoskop, setove za male hirurške intervencije, EKG aparat, setove za kiseoničku terapiju,  aparat za kiseonik, udlage, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kramerove šine, kragne za imobilizaciju vrata i invalidska kolica. donacija će biti raspoređena Službama hitne medicinske pomoći, opšte i medicine rada kao i očnom odeljenju.

„Novi aparati mogu samo da poboljšaju da zdravstvena usluga bude bolja i to je ono zbog čega sam zahvalan rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje i zbog čega smatram da su donacije neophodne“, rekao je načelnik Očnog odeljenja, dr Dragoslav Stanojković.

On je dodao da se u Zdravstvenom centru Vranje leči veliki broj ljudi i zbog toga medicinska oprema mora da se u kontinuitetu obnavlja.

Svaka donacija je značajna rekao je pomoćnik upravnice Doma zdravlja Vranje dr Dragan Đošić.

„Samo u ovom mesecu biće realizovane brojne ranije ugovorene donacije. Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju i u narednoj godini nastaviće uspešnu saradnju sa društveno odgovornim preduzećima, organizacijama, pojedincima kao i sa dosadašnjim dobrim saradnicima“, izjavio je dr Đošić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Donacija CRS: Novi MEDICINSKI APARATI za ZC Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 18.Dec.2019, 11:02

Međunarodna humanitarna organizacija CRS (Catholic Relief Services) obezbedila je medicinsku opremu za ZC Vranje u vrednosti od 360.000 dinara. Ovo je samo deo donacije za devet opština i gradova u Srbiji (Bujanovac, Vranje, Sombor, Sjenica, Tutin, Subotica, Kikinda, Šid i Principovac) ukupne vrednosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.