Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretnji policiji preko fejsbuka

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu osnovnog javnog tužioca uhapsili su D.Đ. (1986) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u pokušaju.

Postoje osnovi sumnje da je D.Đ. na društvenoj mreži “fejsbuk” pretio policijskim službenicima da će prema njima upotrebiti silu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ukoliko tokom trajanja policijskog časa prema njemu budu preduzimali službene radnje o okviru svojih ovlašćenja, navodi policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovom javnom tužiocu u Leskovcu.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Metalnom šipkom nakon svađe u saobraćaju

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Mar.2020, 14:59

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg mladića iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda...Sumnja se da je on metalnom šipkom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.