Turistička organizacija Prokuplja na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Feb.2020, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička organizacija Prokuplja na Sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom “Put pod noge”, u Beogradu će se od 20. do 23. februara održati 42. Međunarodni sajam turizma. Na ovoj manifestaciji, predstaviće se i Turistička organizacija Prokuplja.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije, Simon Simonović, izjavio je da se u proteklom periodu intenzivno radilo na tome da se na ovoj manifestaciji, na najbolji način, predstave svi turistički potencijali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << našeg grada.

-Nakon dvogodišnje pauze, mnogobrojni domaći i inostrani posetioci Sajma, moći će da vide kojim turističkim potencijalima raspolaže Prokuplje, izjavio je Simonović.

Na Sajmu turizma, biće predstavljene prirodne lepote, ali i smeštajni kapaciteti, mnogobrojne vinarije, istorijski i kulturni spomenici…

U sklopu 42. Međunarodnog sajma turizma, biće održan i 11. Međunarodni sajam vina “BeoWine”, kao i 16. Sajam suvenira “Vidi Srbiju”.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Jkp Gradske pijace prvi put samostalno na 42. međunarodnom beogradskom sajmu turizma

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 16:33

JKP „Gradske pijace“ se sa velikim zadovoljstvom odazvalo pozivu za samostalno učešće na 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 20. do 23. februara održava u Beogradu pod sloganom „Put pod noge“...Razlog više za učešće na ovoj manifestaciji, jeste činjenica da su beogradske pijace...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.